Welkom

Ale begeleidt mensen in organisaties om effectiever te functioneren. Dat doen wij zowel in teams als op individueel niveau. Wij hebben aandacht voor effectiviteit en samenwerken. Wij koersen op meetbare doelen en hebben een luisterend oor voor wat (niet) wordt gezegd. Denken en voelen combineren wij in een ervaren veranderaanpak. Wij richten ons hierbij op groei van organisatie, team en individu.

 

Leiderschapsontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Teamontwikkeling

Coaching

Wij werken binnen uiteenlopende organisaties. Het verschil wordt gemaakt door leiderschap op alle niveaus, directeuren en operators, leerkrachten en vrijwilligers. Wie ze ook zijn en wat ze ook doen, wij helpen hen in hun verdere ontwikkeling, zodat organisaties, teams en individuen verder groeien.

Ale is in 2005 gestart door Ale Riedstra. Hij werkt samen met partners, omdat dit kwaliteit verbetert en kwetsbaarheid verkleint. Onze werkwijze is naturel en direct. Wij houden spiegels voor, brengen verdieping, en geven waar gewenst richting. Wij creëren veiligheid en sporen aan tot het verleggen van grenzen buiten geijkte paden.

In de afgelopen jaren is Ale betrokken geweest bij succesvolle ontwikkelingen en effectieve veranderingen in Europa (Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk), Azië (o.a. China, Zuid-Korea en Singapore) en de Verenigde Staten.